Børns tegninger bliver ringere

Jeg har skrevet en artikel om 6-årige børns tegninger, der tilsyneladende er blevet mindre detaljerede og farverige i løbet af de sidste 15 år. Politiken bragte den lørdag 21. oktober 2017. Redaktionen tilføjede et interview med Lykke Andersen, der efter min mening fokuserer lidt for meget på iPads, men resten af artiklen er "min" historie. Du kan se den her.

En mere udfoldet version, hvor der også er nogle mere psykologiske analyser, kan hentes her i boksen herunder:

Kronik om folkeskolen i Grønland

Baseret på de to evalueringer jeg stod for i 2014-16 af folkeskolen og læreruddannelsen i Grønland, giver jeg her mit bud på, hvad der skal til for at folkeskolen kan få det løft, der er grundlæggende nødvendig for landets fremtid. Du kan finde den som pdf i boksen til højre eller på Sermitsiaqs hjemmeside på linket herunder.

Læs kronikken her:

  

Kulusuk bygdeskole

Bygdeskolen i Kulusuk

I 2012 besøgte jeg den meget velfungerende, lille skole i Kulusuk. Det kom der en artikel i Weekendavisen ud af. 

Læs artiklen her:

Dansk lærer i Grønland

Der er markant færre danske lærere i Grønland nu, end der tidligere har været. I 2011 interviewede jeg en af dem om hverdagen i den grønlandske folkeskole og i byen Tasiilaq i Østgrønland. 

Læs artiklen her:

Kronik i Politiken om dårlige it-systemer i det offentlige

Jeg havde en kronik i Politiken 16. maj 2017 om de dårlige it-systemer, der stjæler vores tid i den offentlige sektor. Jeg argumenterer for, at de er så dårlige, fordi medarbejderne ikke bliver inddraget i udviklingen og indførelsen af dem. 

Du kan læse den her

it offentlig medarbejdere inddragelse sundhedsplatform rejsud